Sinds enkel weken probeer ik zelf brood te bakken en geen brood meer te kopen bij de supermarkt. Dit lukt tot nu toe aardig.
Vandaag wilde ik een pittig brood maken.
Terwijl ik de spaanse pepers aan het snijden was bedacht ik me dat het misschien ook wel lekker zou zijn als ik de feta die nog in de koelkast stond in het brood zou verwerken.
In plaats van een groot brood heb ik er voor gekozen om een keertje bolletjes te maken.
Bolletjes, belegd met dunne plakjes olijf, klaar voor de oven.
Broodjes na het bakken in de oven.
Ik moet toch echt nog werken aan goudbruin bakken. Dit was al wel weer een stapje vooruit.
Open gesneden bolletje. Het witte spul in de gesmolten feta.
Ik heb het eerste bolletje al geproefd.
Het is lekker maar minder pittig dan ik had verwacht en een klein beetje flauw.
Volgende keer toch iets meer zout gebruiken als ik deze bolletjes nog eens maak.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten