woensdag 14 december 2011

LaPhotoCabine

Lang heb ik zitten twijfelen wel, niet of toch wel.
Ik ben eruit er blijft een foto op mijn CV staan maar het is tijd geworden voor een nieuwe.

Vandaag ben ik dan ook gaan rommelen met LaPhotoCabine.com
Ik heb er uiteindelijk voor gekozen een fleurig element aan mijn foto toe te voegen aangezien ik in het basisonderwijs, liefst onderbouw, solliciteer.

Ik heb gekozen voor een spiegelbeeld versie van de bovenste foto.Ik ben eigenlijk stiekem wel benieuwd of jullie voor een speelse of een serieuze foto gaan op een CV.Iehhh het plaatsen van dit berichtje is eigenlijk best wel eng aangezien er een foto van mijzelf bij staat.

3 opmerkingen:

  1. Ik heb zelf pas gesolliciteerd zonder foto. De eerste indruk maak ik liever persoonlijk. En ik had binnen een week een nieuwe baan. Een goede brief en een duidelijk CV doen blijkbaar nog altijd voldoende dienst. Ik zou er bovendien simpelweg het lef niet voor hebben geloof ik. Dus, chapeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tja lastige keuze, ligt er denk ik een beetje aan waarnaar je solliciteerd! ik vind dat het er wel heel gezellig uit ziet zo. En ik vind het ook heel leuk om een keer een gezicht te zien bij een blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik denk dat voor het onderwijs een foto bij je CV prima kan. Mijn schoonzus heeft een kdv en zorgboerderij. Zij kreeg een keer een sollicitatie in de vorm van een sprookje. M'n schoonzus heeft haar meteen gebeld voor een sollicitatiegesprek.

    BeantwoordenVerwijderen