Van de week zat ik te bedenken of het lekker zou zijn om bietjes op je pizza te eten.
Ik heb de koe bij de horens gevat en heb het uitgeprobeerd met als resultaat een erg lekkere pizza.
Ingredienten:
* Pizzabodemmix ( of kant-en-klare pizzabodem)
* Bietjes
* Mozzarella
* 2 Zalmmoten uit de diepvries. (ontdooien voor gebruik)
* Rucola
* Klein klontje boter.
Bereiding:
Stap - 1
Lees de beschrijving van je pizzabodemmix en maak het deeg klaar zoals bescheven.
Rol het deeg uit tot een mooie dunne lap en leg deze op het goed ingevette bakblik van de oven.
Eventueel kun je voor wat extra smaak wat provencaalse- of Italiaansekruiden mee mengen in het deeg.
Stap - 2
Snijd de bietjes in de plakjes en verdeel deze over de pizza.
Stap - 3
Snijd de mozzarella in dunne plakjes en verspreid deze over de bietjes op de pizza.
Stap - 4
Snijd de zalm in dunne plakjes en verdeel deze over de pizza.
Stap - 5
Verdeel een handje rucola over de pizza.
Stap - 6
Schuif de pizza in de oven en bak deze zolang als er op het pak van de pizzabodemmix staat aangegeven.
Stap: 7
Haal de pizza uit de oven en snijd hem in het gewenste aantal stukken.
Serveer de pizza met een handje verse ruccola.
*** Eet smakelijk ***
Dit recept staat vanaf nu ook vermeld onder het nieuwe kopje recepten.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten